Plisy Okienne
+2
emotka
samlesss
6 posters
Strona 1 z 1
Plisy Okienne
Czy ktoś z was wie bądź posiada produkty firmy https://plisygdansk.pl/plisy-okienne-gdansk.html - myślę nad zakupem plis okiennych. Macie jakieś opinie ?
samlesss- Liczba postów : 2
Re: Plisy Okienne
Ja mam plisy okienne od Nafi i te jak najbardziej mogę polecić. Są solidnie wykonane, materiał jak i mechanizm montażu - pierwsza klasa. No i można je sobie "zrobić" u nich na stronie przez konfigurator.
emotka- Liczba postów : 4
Zgadzam się z @emotka - Nafi ma bardzo fajne plisy okienne. Są naprawdę porządne i będą służyły lata A teraz na upały są idealne bo dokładnie zasłaniają szybę.
britka- Klikacz
- Liczba postów : 19
Na co warto zwrócić uwagę podczas zakupu nowych okien?
Meble do przedpokoju producent
Meble do przedpokoju producent
Sara212- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 1420
Jako klient Poli-Prof od kilku lat, nie mogę nie wyrazić głębokiego zadowolenia i uznania dla tej firmy. W świecie, w którym jakość opakowań odgrywa kluczową rolę w sukcesie biznesowym, Poli-Prof jest niezawodnym i zaangażowanym partnerem.
Ich oferta innowacyjnych rozwiązań opakowaniowych jest niesamowita. Niezależnie od tego, czy musimy zamykać worki, wiązać palety, czy zaklejać kartony, Poli-Prof zapewnia nam niezawodny sprzęt, który doskonale wykonuje swoją pracę.
Ich oferta innowacyjnych rozwiązań opakowaniowych jest niesamowita. Niezależnie od tego, czy musimy zamykać worki, wiązać palety, czy zaklejać kartony, Poli-Prof zapewnia nam niezawodny sprzęt, który doskonale wykonuje swoją pracę.
tomas29- Klikacz
- Liczba postów : 24
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: