Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Domek letniskowy

5 posters

Go down

Domek letniskowy Empty Domek letniskowy

Pisanie by Margolcia Pią Kwi 22, 2022 5:04 pm

Cześć, skoro rusza sezon letni, to planujemy nieco odświeżyć nasz domek letniskowy. Chcemy też wymienić okna na bardziej szczelne. Chcę, żeby to były okna drewniane, żeby zachować jego leśny charakter. Jakiej firmy okna najlepiej wybrać? Myślałam nad firmą Drutex, bo mają ciekawą ofertę. Myślicie, że to dobry wybór? Dzięki za pomoc.

Margolcia
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 29

Powrót do góry Go down

Domek letniskowy Empty Re: Domek letniskowy

Pisanie by Karin Pon Kwi 25, 2022 10:05 am

Super pomysł Smile Jednolita stylistyka jest bardzo ważna. Więc okna drewniane będą jak najbardziej odpowiednie. A Drutex to świetny wybór. Na ich stronie https://www.drutex.pl/ możesz zobaczyć co mają w ofercie. Nowoczesny design, innowacyjna technologia i wysoka energooszczędność. Mam ich okna i służą od lat bezawaryjnie. Także mogę tylko polecać.

Karin
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 179

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nina83 Wto Kwi 26, 2022 3:37 pm

Bardzo fajny pomysł i uważam, że do domku letniskowego drewniane okna idealnie się nadają. Zwłaszcza, jeśli chcesz zachować rustykalny charakter domu. Na pewno miałabym na uwadze ofertę Drutex, bo u nich możesz kupić solidne i nowoczesne okna drewniane. Jakość jest pierwsza klasa, a do wyboru masz różne rodzaje okien, duże, mniejsze, do piwnicy czy na poddasze.

Nina83
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 119

Powrót do góry Go down

Pisanie by slyntt Sro Lis 23, 2022 6:10 pm

Jeśli chcesz kupić przyczepę stacjonarną w stylu holenderskim, koniecznie zapoznaj się z ich ofertą https://ecomobilehome.pl/domek-mobilny-mh-plus/ . Moim zdaniem mają wiele ciekawych opcji, dzięki czemu będziesz mógł wybrać dom, który najlepiej odpowiada konkretnym wymaganiom.

slyntt
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 333

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Czw Paź 05, 2023 2:57 pm

Jaki jest koszt takiego domku letniskowego?

przedszkole Bielsko

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1429

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics