Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

kostka brukowa

+4
llo
lisandro37
latka
Sara212
8 posters

Go down

kostka brukowa  Empty kostka brukowa

Pisanie by Sara212 Pią Lut 04, 2022 11:13 am

Firma brukarz Bydgoszcz wykonała dla mnie kawał dobrej roboty. Ułożyli kostkę wokół domu. To solidna i profesjonalna firma, która posiada nowy sprzęt i narzędzia. Jeśli szukacie takiej firmy to kontaktujcie się właśnie z nimi. Polecam serdecznie.

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1429

Powrót do góry Go down

kostka brukowa  Empty Re: kostka brukowa

Pisanie by latka Sob Lut 05, 2022 1:40 pm

Duża różnica jak obejście wokół domu jest wyłożone kostką. Dużo ładniej, estetyczniej, o wiele łatwiej porządek utrzymać. Ja kostkę łupaną mam od Jońca, firmę polecił mi znajomy. Duży wybór jeśli chodzi o kolory, można dopasować sobie do elewacji. W rozmiarach też różnych.

latka
Nowy
Nowy

Liczba postów : 12

Powrót do góry Go down

Pisanie by lisandro37 Pią Mar 04, 2022 3:06 pm

Dobrze, że znalazłam ten wątek ponieważ muszę dobrać odpowiedni krawężnik najazdowy. W sieci znalazłam wielu producentów np. https://pebia.pl/produkty/industrial/kraw%C4%99%C5%BCnik-najazdowy,328. Krawężniki betonowe pełnią funkcję użytkową oraz estetyczną. Funkcją użytkową jest zabezpieczenie przed rozsuwaniem się elementów pod wpływem obciążenia i wzmocnienie nawierzchni. Logicznym jest, że im większe planujemy obciążenie, tym mocniejsze muszą być krawężniki.
lisandro37
lisandro37

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by llo Czw Mar 10, 2022 11:53 am

U nas kostkę brukową ułożyła firma MAXBRUK z Orzecha. Jesteśmy zadowoleni z tego, jak pracowali terminowo, w dobrej cenie. Jesteśmy zadowoleni z jakości ich usług, tego, jak profesjonalnie podeszli do zlecenia i kompleksowo je wykonali. Pracują tam fachowcy, którzy znają się na swojej pracy, mogę ich szczerze polecić. Uważam, że nie mogliśmy lepiej trafić.

llo
Klikacz
Klikacz

Liczba postów : 42

Powrót do góry Go down

Pisanie by dont Czw Kwi 28, 2022 8:53 am

A podsypkę skąd macie? My pod naszą kostką mamy podsypkę cementowo-piaskową, która dała świetną podstawę, ładnie wyrównała teren. Kupiliśmy ją z firmy Wytwórnia Betonu Karo z Głoskowa (mazowieckie), oni mają szeroką ofertę. Wcześniej już kupowaliśmy od nich gotowy beton, podczas budowy naszego domu i już wtedy zauważyliśmy, że firma stawia na jakość swoich produktów i ma korzystne ceny.

dont
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 57

Powrót do góry Go down

Pisanie by Mleczko Pon Maj 02, 2022 11:50 am

Wiesz co, kostka brukowa na ogrodzie jest bardzo ważna! ekstra sprawa. Na https://www.sklepdaglezja.pl/blog/nawierzchnia-z-kostki-brukowej-jak-nowa-w-zasiegu-kazdego jest dużo porad na temat tego jak ją wybrać itd

Mleczko
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 108

Powrót do góry Go down

Pisanie by donnell.mcglynn Wto Cze 07, 2022 2:24 pm

Czy taka kostka nada się na podjazd?
donnell.mcglynn
donnell.mcglynn

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kajtek33 Wto Gru 20, 2022 7:49 pm

Pytanie tylko, co faktycznie moglibyście zdziałać w tym zakresie. Ja czytałem więcej na ten temat za pośrednictwem różnych stron. Na stronie https://betto.pl/materialy-budowlane/pustaki-keramzytowe czytałem o pustakach kermazytowych. Ktoś z Was miał okazję pracować na takich towarach?

Kajtek33
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 187

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: