Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Przyjęcie urodzinowe w amerykańskim stylu - podoba się wam?

4 posters

Go down

Przyjęcie urodzinowe w amerykańskim stylu - podoba się wam? Empty Przyjęcie urodzinowe w amerykańskim stylu - podoba się wam?

Pisanie by Ameba25 Sro Mar 16, 2016 3:28 pm

Przyjęcie urodzinowe w amerykańskim stylu - podoba się wam coś takiego, dla dziecka?
Te czaepczki, kotyliony i inne takie rzeczy?
Czy jak robicie urodziny Waszym dzieciom?

Ameba25
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 66

Powrót do góry Go down

Przyjęcie urodzinowe w amerykańskim stylu - podoba się wam? Empty Re: Przyjęcie urodzinowe w amerykańskim stylu - podoba się wam?

Pisanie by KasiaHK Czw Mar 17, 2016 1:29 pm

Czy mi się podoba, to kwestia dyskusyjna, to się ma dzieciom podobać, a nie nam staruszkom:)
Jak dzieciaki chcą takich przyjęć to nie widzę problemu, jesli wolą sale zabaw jak np. incaplay.pl z Wawki, to prosze uprzejmie, a jak chcą same sobie czas zorganizować na domówce to i tez ok.
Dzieci wizje najpierw - nasze anse potem;)
KasiaHK
KasiaHK
Forumowy pisacz
Forumowy pisacz

Liczba postów : 52

Powrót do góry Go down

Przyjęcie urodzinowe w amerykańskim stylu - podoba się wam? Empty Re: Przyjęcie urodzinowe w amerykańskim stylu - podoba się wam?

Pisanie by bria.willms Sro Lip 13, 2022 7:13 pm

Dla mnie to trochę wieje tandetą. Wolę naszą polską wersję Wink
bria.willms
bria.willms

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by goldner.erika Czw Lip 14, 2022 11:00 pm

Pewnie, że się podoba! Chociaż mam już parę ładnych lat, to i tak urodziny bez czapeczek u mnie nie istnieją Very Happy
goldner.erika
goldner.erika

Liczba postów : 4

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: