Nasz dom, nasze aranżacje
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Piękna roślina w moim nowym ogródku

4 posters

Go down

Piękna roślina w moim nowym ogródku Empty Piękna roślina w moim nowym ogródku

Pisanie by Mrakes Pią Gru 03, 2021 4:29 pm

Po wyremontowaniu domu czas przyszedł na ogródek, znalazłem piękną roślinę o nazwie tulejnik kamczacki yellow lake. Ta roślina idealnie ozdabia mój ogródek, wszystkim moim znajomym się podoba a wam?

Mrakes

Liczba postów : 1

Powrót do góry Go down

Piękna roślina w moim nowym ogródku Empty Re: Piękna roślina w moim nowym ogródku

Pisanie by Mleczko Czw Gru 30, 2021 9:36 am

Ja robię właśnie rozsady https://www.sklepdaglezja.pl/blog/jakie-zastosowac-doniczki-do-produkcji-rozsady i będę miała całą masę pięknych nowych roślin Smile nie mogę się doczekać. Robicie też czasami takie rozsady u siebie?

Mleczko
Ekspert młodszy
Ekspert młodszy

Liczba postów : 108

Powrót do góry Go down

Piękna roślina w moim nowym ogródku Empty Re: Piękna roślina w moim nowym ogródku

Pisanie by Maruder Sro Maj 31, 2023 4:07 pm

Jeśli ktoś z was zastanawia się nad wyborem zraszaczy do swojego ogrodu, to polecam ten wpis https://twojwlasnyogrod.pl/porady/jak-wybrac-zraszacze-do-duzego-ogrodu. Autor podaje tam wiele praktycznych wskazówek, które mogą okazać się niezwykle pomocne.

Maruder
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 788

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sara212 Pon Kwi 15, 2024 9:17 am

Uwielbiam spędzać swój wolny czas w ogrodzie.

stebnówka słupowa 1-igłowa z potrójnym transportem

Sara212
Starszy Ekspert
Starszy Ekspert

Liczba postów : 1429

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: