Praca od zaraz
+28
Janka23
noah.sauer
skulas
Kajtek33
kotek
jayson10
pattie.metz
fparker
madmax
adolf.weber
hadley49
trisha.champlin
smith.ashly
olendzka
nina
mycie okien
małaaa
slyntt
littel.alek
Jerry
Andzia
idell.williamson
senger.jarrell
elinore.lowe
Xawery
Lidka
Sara212
Nina83
32 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Praca od zaraz
Jeżeli potrzebna jest wam praca software architect to myślę że wiele ciekawych ofert znajdziecie również na stronie tego portalu nokiawroclaw.pl . Koniecznie sobie tam zerknijcie, a myślę że nie będziecie rozczarowani ich propozycjami.
kotek- Ekspert młodszy
- Liczba postów : 128
Pytanie tylko, w jaki sposób można jeszcze efektywniej podejść do kwestii związanych z poszczególnymi rozliczeniami. Na portalu https://fachpraca.pl/kalkulator-wynagrodzen-brutto-netto/2800-brutto/ widziałem specjalny kalkulator wynagrodzeń brutto netto. Nie sądziłem, że przy 2800zł na rękę zostaje tak mało pieniędzy. U Was wychodzi to tak samo?
Kajtek33- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 187
Czy polecacie pracę w gastronomii?
noah.sauer- Liczba postów : 4
Jak interesuje cię praca i dobre zarobki to wykorzystaj ofertę tej firmy zawodelektryk.pl która pomoże ci zdobyć zawód elektryka oraz uzyskać wszelkie uprawnienia. Taka inwestycja szybko się zwróci tym bardziej że kurs nie trwa długo i można go robić online. Idealne rozwiązanie dla osób chcących dobrze zarabiać.
Janka23- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 350
Dlaczego nie? To istotne kwestie, które jednak zawsze warto brać pod uwagę. Ja wychodzę z założenia, że jeśli chodzi o dobór odpowiedniego zatrudnienia, to warto zwracać uwagę na swoje potencjalne zarobki. Na stronie https://fachpraca.pl/kalkulator-wynagrodzen-brutto-netto/3600-brutto/ widziałem kalkulator wynagrodzeń. Ktoś z Was miał okazję przeliczać w ten sposób swoje zarobki?
Kajtek33- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 187
Czy jest tu ktoś, kto podobnie jak ja mieszka w mieście, gdzie kiedyś był bardzo duży problem z bezrobociem, a obecnie sytuacja znacznie się poprawiła i większość mieszkańców może cieszyć się zatrudnieniem?
kennedy91- Liczba postów : 1
Jeżeli jesteś informatykiem i szukasz pracy to bez problemu znajdziesz coś dla siebie tutaj https://www.globallogic.com/pl/careers/ Mają dostęp do najlepszych projektów dzięki temu że należą do grupy Hitachi. Jako informatyk nie pożałujesz współpracy z nimi.
Kłaczek25- Starszy Ekspert
- Liczba postów : 384
Niestety obecnie ciężko znaleźć szybko pracę.
milo.kuvalis- Liczba postów : 3
Pracodawcom, którzy mają problem ze znalezieniem pracownika do swojej firmy mogę polecić Agencję Rekrutacyjną ERS, która zajmuje się poszukiwaniem pracowników o bardzo pożądanych na rynku pracy specjalizacjach, którzy nie są dostępni na najpopularniejszych serwisach ogłoszeniowych. Mają swoje sposoby, żeby do nich dotrzeć i gwarantują, że pracownik przepracuje w firmie określony czas.
rollo- Klikacz
- Liczba postów : 41
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Praca na pół etatu
» Praca z zakwaterowaniem
» Praca - poszukiwania
» Praca - poszukiwania
» Praca za granicą
» Praca z zakwaterowaniem
» Praca - poszukiwania
» Praca - poszukiwania